HOROR U KOMŠILUKU: Mladić propao kroz krov, snimile ga kamere... (VIDEO)

Ispred ulaza u Graditeljsko-geodetsku tehničku školu i Treću gimnaziju u Splitu u nedjelju poslije podne muškarac je propao kroz krov nadstrešnice.

  • Hronika

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Kako saznaje 24sata.hr, u okolici škole se vikendom znaju skupljati razne ekipe, a jedan mladić iz ekipe koja se družila kod škole proteklog vikenda, odlučio se na "osvajački pohod".

Preko bandere pored nadstrešnice vješto se popeo gore, ali nije računao na krhkost materijala od kojeg je nadstrešnica napravljena.

"Dio nadstrešnice je ostakljen, a dio pod malim kupolama od pleksiglasa. One godinama nisu promijenjene i sunce ih je s vremenom očito spržilo i učinilo ih lako lomljivima", kaže čitalac spomenutog portala koji je poslao snimak.

Na snimku se vidi muškarac u dvadesetima kako bočno slijeće na beton, bez jedne patike, a video je objavio portal 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...