VELIKI USPJEH NEUMLJANKE: "Prirodni odabir" Alete Rajič najbolji kratki film TFF-a u Danskoj...

Animirani film "Prirodni odabir" Alete Rajič nagrađen je za najbolji kratki film u kategoriji "komunikacija putem slike" na Tulipoff Film Festivalu (TFF) u Danskoj.

  • Kultura

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Ovo je peta nagrada dodijeljena mladoj animatorici i cijeloj filmskoj ekipi, uključujući prethodne četiri za najbolju animaciju na Banjaluka Film Festivalu, SEE a Paris u Parizu, Accra Indie Film Festivalu u Gani te Star Film Festivalu u Sisku.

"Prirodni odabir" nastao je u produkciji "Studija" Neum te u koprodukciji sa "Zagreb filmom", uz finansijsku podršku Fondacije za kinematografiju BiH i Hrvatskog audio-vizualnog centra (HAVC), saopćio je Festival animiranog filma u Neumu (NAFF).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...