HOROR U SARAJEVU: Nožem iskasapio suprugu pa pokušao samoubistvo, TIJELO PRONAŠAO SIN

Navodeći inicijale supružnika, iz MUP-a KS saopćeno je da su prilikom uviđaja pronađeni i izuzeti predmeti radi dokumentovanja krivičnog djela ubistvo.

  • Hronika

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Muharem Garaplija (1965) sinoć je u ulici Hašima Spahića u Ilijašu nožem ubio suprugu Sadžidu (1963), nakon čega je pokušao da počini samoubistvo. S teškim povredama je prevezen u UKC u Sarajevu, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede, a u Klinici za anesteziju i reanimaciju je zadržan na daljnjem liječenju, uz nadzor policijskih službenika.

Kako nezvanično saznajemo, supružnike je u porodičnoj kući pronašao sin, koji je odmah pozvao policiju. O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Navodeći inicijale supružnika, iz MUP-a KS saopćeno je da su prilikom uviđaja pronađeni i izuzeti predmeti radi dokumentovanja krivičnog djela ubistvo, piše "Oslobođenje".

- Tijelo preminule je vozilom KJKP "Pokop" prevezeno u prosekturu Bare, gdje će se, po naredbi tužioca, izvršiti obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela - navode u MUP-u KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...