PREOKRET U REŽIJI MAJSTORA IZ JABLANICE: Hasan Salihamidžić Barceloni ukrao veliko pojačanje, sve se otkrilo slučajno...

Ajax je vodio pregovore s oba kluba, ali je na kraju kao pobjednik izašao popularni Brazzo te je prvaku Njemačke osigurao njegov potpis.

  • Sport

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Dugo se vodio pravi rat između Barcelone i Bayerna oko dovođenja nogometaša Ajaxa Sergina Desta. Naime, Dest je na svom Instagram profilu objavio dvije fotografije, a lokacija koja je bila označena je Paulaner Nockherberg.

To je mjesto gdje se odvijaju fotografiranja novih igrača Bayerna, a nešto kasnije je lokacija izbrisana sa slike.

Ipak, novinari iz Njemačke na vrijeme su uspjeli uraditi screenshot svega pa je jasno da će Dest ubrzo biti predstavljen kao novi igrač Bayerna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...