TRUMP ISMIJAVA BIDENA: “Zašto je potrošio sav taj novac na plastičnu operaciju ako pokriva lice maskom!”

Američki predsjednik Donald Trump zapitao je zašto je njegov protukandidat na predstojećim predsjedničkim izborima Joe Biden “potrošio sav taj novac na plastične operacije kada skriva lice maskom”.

  • Svijet

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Trump je ponovo prozvao Bidena (77) zbog nošenja maske i optužio ga da je imao plastičnu operaciju na predizbornom skupu u blizini Pittsburgha, sedmicu uoči prve predsjedničke debate, prenose agencije.

“Zašto je, dođavola, potrošio sav taj novac na plastičnu operaciju ako pokriva lice maskom”, rekao je Trump.

Okupljene u Moon Townshipu on je upitao misle li da će Biden nositi masku tokom debate, na šta su oni potvrdno uzvikivali.

Trump je na skupu ponovio kako misli da bi se bivši američki potpredsjednik trebao testirati na drogu prije debate.

Dvojica predsjedničkih kandidata suočit će se u svojoj prvoj debati 29. septembra u Clevelandu.

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...