NEVIĐEN GAF: Grujičić u Srebrenici, umjesto fontanu, otvorio "kafanu" (VIDEO)

Ceremoniji nisu prisustvovali politički predstavnici Bošnjaka koji su se javno protivili gradnji spomenika.

  • Mini market

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

U Srebrenici je 21. septembra Mladen Grujičić otvorio gradsku fontanu i otkriven je Spomenik mira. Međutim, ovom prilikom načelnik općine Srebrenica Mladen Grujičić napravio je lapsus, nazvavši fontanu kafanom.  

- Ovim proglašavam otvorenom gradsku kafanu i Spomenik mira. Želim da novi spomenik bude simboličan početak za jedno mirnije i bolje doba Srebrenice - istaknuo je Grujičić, piše "Oslobođenje".

Podsjećamo, ceremoniji nisu prisustvovali politički predstavnici Bošnjaka, koji su se javno protivili izgradnji spomenika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...