URNEBESNI SKANDAL: Dačić nije znao da je mikrofon uključen pa pitao osramoćenog šefa policije: "Šta ti kaže žena?" (VIDEO)

Srbiju ovih dana trese javni skandal u kojem su glavni akteri general policije Dragiša Simić i njegova sada već bivša ljubavnica, folk pjevačica Ljupka Stević.

  • Mini market

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Sve je počelo prije šest dana u beogradskom naselju Voždovac kada je uvrijeđena Ljupka Stević kasno navečer porazbijala čak dva automobila u vlasništvu svog partnera Simića. Ljupka je, naime, saznala da ju je njezin oženjeni ljubavnik - vara. Jasno, ne sa svojom suprugom nego s nekim, da citiramo pjevačicu - "maloljetnicama".

Razjarena pjevačica je tvrdim predmetom razbila sva stakla i probušila gume na automobilima, prilikom čega se i sama povrijedila te zatražila medicinsku pomoć. A da javnost ne bude uskraćena za informaciju o incidentu, pobrinula se sama objavom na svom Instagram profilu.

- Ako kojim slučajem izađe snimak, jako čudan, znajte da sam to ja. A šta se, zapravo, desilo, vidjećemo. Javiće nam iz policije Voždovac. Zasad par kopči, ali preživjeću - napisala je na početku.

Nakon toga, objavila je i niz fotografija na kojima se vidi razlupani automobil njenog partnera, na čiji je račun uputila i niz uvreda. U nastavku je pojasnila i šta ju je toliko razljutilo:

 - Deset godina sam bacila u vodu zbog skotine usrane. Neka cijela nacija zna! Ne stidim se! Sramota me je! Evo ga, veliki j*** koji je jedva dočekao da se vrati i obrne par klinki uz Cialis obavezan! (Cialis je sredstvo za mušku potenciju, op. a.).

Kasnije se srpskim medijima pohvalila i da je svog nevjernog ljubavnika - nokautirala.

 - Napravila sam skandal, znate, ja sam robusna žena, ponašam se kao muškarac. Nije prošao nekažnjeno. Dobio je on onako udarac. Neka sve žene znaju, dobio je pesnicu posred brade. Nokautirala sam ga. Pobjegao je kroz podrum - rekla je Ljupka.

Naposlijetku se oglasio i general policije Dragiša Simić, u javnosti odranije čuven po slabosti na pjevačice.

General Simić nije se, začudo, skanjivao priznati da ima ljubavnih problema s gospođicom Ljupkom te je novinarima priznao da ga je ona i fizički napala. Sa posjekotinom na usni pred kamerama je rekao:

- Ova posjekotina je od nje, to je plod ljubomore. Nije ispravno to što je učinila - kazao je utučeni Dragiša pa ipak rekao da ne namjerava prijaviti Ljupku zbog napada, već samo od nje želi da mu nadoknadi štetu koju je napravila na automobilima.

Narednih dana mediji i javnost u Srbiji naslađivali su se nad ljubavnim jadima Dragiše Simića, o kojima on sasvim otvoreno i dalje priča. Tako je i jučer gostovao na televiziji Pink, gdje je, između ostalog, pričao i ovom skandalu.

U emisiji je, osim njega, sudjelovao i ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić, koji, također, nije mogao izdržati a da iz prve ruke ne sazna detalje ove priče. Naime, kada je krenuo reklamni blok, Dačić se upustio u razgovor sa Simićem. No, kako su reklame završile brže od očekivanja, kamere su ministra uhvatile kako generala policije pita možda i ključno pitanje u cijelom ovom skandalu:

– Reci mi, jesi se ti čuo sa ženom? Šta ti kaže? – upitao je radoznalo Ivica Dragišu. Dačić i javnost za odgovor su, ipak, ostali prikraćeni, jer je Simić shvatio da su opet u eteru.

Nešto kasnije, Dačić je rekao da bi bilo najbolje da je Simić izbjegao cijeli ovaj skandal, ali je, također, dodao da sad nije vrijeme da se general policije osuđuje.

Na kraju, dodajmo i da je Ljupka Stević u međuvremenu dobila zabranu prilaska generalu Simiću.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...