HOROR U HERCEGOVINI: U šumi pronađeno tijelo u fazi raspadanja; Policija sumnja na...

U šumi kraj Širokog Brijega danas je pronađeno beživotno tijelo muške osobe u fazi raspadanja, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba.

  • Hronika

  • 23. Sep. 2020  

  • 0

Tijelo je pronađeno u mjestu Ljuti Dolac, a policiji je slučaj prijavljen u 13.30 sati.

Beživotno tijelo su pronašla dva radnika dok su izvlačila drva iz šume.

"Nakon što je izvršen uviđaj, tijelo je prevezeno u Mostar, gdje bi se u četvrtak trebao utvrditi identitet osobe. Obdukcija ne bi trebala početi prije 10 sati“, kazao je za Radiosarajevo.ba Josip Aničić, kantonalni tužitelj. 

On nam je rekao kako se radi o starijoj muškoj osobi

"Postoje indicije da se radi o senilnom muškarcu čiji je nestanak prijavljen 18. augusta. Njegov sin ga nije mogao prepoznati s obzirom na to da je tijelo već u fazi raspadanja“, dodao je Aničić.

(SB / Radiosarajevo.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...