SARAJEVSKI MUZIČAR SE POVJERIO PRIJATELJU: Rekao mu je ko je pucao u njega; Iznenadit ćete se...

Iz MUP-a KS navode da se nastavlja rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, a izvor blizak Džafiću kaže da muzičar sumnja da je na njega pucao Astrit Fetoshi.

  • Hronika

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

U noći s utorka na srijedu u 00.20 sati ispaljen je hitac koji je oštetio automobil Golf Plus u sarajevskom naselju Stup. 

Kako se nezvanično moglo saznati, meta pucnjave bio je muzičar Danijel Dado Džafić, s kojim je u momentu pucnjave bila trudna supruga. 

Iz MUP-a KS navode da se nastavlja rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, a izvor blizak Džafiću kaže da muzičar sumnja da je na njega pucao Astrit Fetoshi, državljanin Srbije, koji se nalazi ilegalno u Albaniji, prenosi Radiosarajevo.ba.

Dodaje, da je za Fetoshijem raspisana i međunarodna potjernica te da se Fetoshi dovodi i u vezu sa paljevinom Džafićevog vozila marke Audi SQ7. 

Podsjetimo da se Džafić tada, u aprilu, obratio videoporukom, u kojoj je nudio 20.000 KM za informaciju o počiniocima paljevine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...