MANDŽUKIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Zarađivat će tri miliona eura godišnje u ovoj državi...

Uskoro bi trebao postati novi član moskovskog Lokomotiva.

  • Sport

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

Hrvatski napadač Mario Mandžukić karijeru će, kako stvari stoje, nastaviti u Rusiji.

Mandžukić je bez angažmana od juna, kada se sporazumno razišao s katarskim Al-Duhailom, gdje se baš i nije proslavio, a od tada je pažljivo osluškivao ponude. Javili su se Mandžukiću brojni klubovi iz Italije, bila je opcija i da ide u Galatasaray, međutim svoju karijeru će na kraju nastaviti u Rusiji. Tamošnji mediji javljaju da bi 34-godišnji napadač uskoro trebao postati novi član moskovskog Lokomotiva.

Ponuda iz Rusije za Mandžukića je na kraju bila najprihvatljivija, a u novoj sredini bi, navodno, trebao zarađivati tri miliona eura godišnje. U Lokomotivu će ga dočekati Vedran Ćorluka, koji je, ujedno, i kapiten.

(Sportske.ba)     

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...