LEGENDARNI DINO RAĐA O KK BOSNA: "Žalosti me vidjeti da odlazi jedan legendarni klub koji je dao..."

I do Rađe je stigla vijest da "Studenti" zbog teške finansijske situacije najvjerovatnije naredne sezone neće učestvovati u košarkaškom prvenstvu BiH.

  • Show

  • 24. Sep. 2020  24. Sep. 2020

  • 0

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa sa sjetom je govorio o stanju u KK Bosna.

I do Rađe je stigla vijest da "Studenti" zbog teške finansijske situacije najvjerovatnije naredne sezone neće učestvovati u košarkaškom prvenstvu BiH, a upitan je čak i opstanak kluba koji je nekada bio evropski prvak. Sve to nije ostavilo ravnodušnim ni samog Rađu, koji se emotivnim riječima oglasio na društvenim mrežama.

“Čitam ovih dana vijest da je pred gašenjem KK Bosna i nekako me uhvati tuga oko srca. Žalosti me vidjeti da odlazi jedan legendarni klub, koji je dao Bošu Tanjevića, Varajića, Mirzu, Radovanovića, Pešića. Nekako se olako zaboravlja danas”, napisao je Rađa. Uz svoj post objavio je i fotografiju slavne ekipe Bosne.

alt

(Sportske.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...