MILANOVIĆ PONIZIO PLENKOVIĆA, SAMO ŠTO NIJE REKAO DA JE GLUP: "Hrvatska ima premijera koji..."

U Pazinu se slavi Dan Istarske županije i 77. godišnjica historijskih septembarskih odluka kojima je Istra napokon pripojena Hrvatskoj. Na svečanosti je bio i predsjednik Zoran Milanović, koji je čestitao Istranima na tome kako se nose sa pandemijom.

  • Regija

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 0

Ponovno je komentirao i slučaj "Janaf". I dalje tvrdi da premijer mora znati za istragu.

"Ono što je važno jeste da premijer mora znati. Gdje piše da ne smije znati? Ja kažem da mora znati. Mi imamo premijera koji ništa ne zna. Martin u Bruxelles, Martin iz Bruxellesa", rekao je Milanović.

"Dakle, premijer to mora znati. Recite čega se bojite? Da premijer možda ne obavijesti osobe koje su pod istragom? Recimo da želim imenovati glavnog državnog odvjetnika, vi mi se dopadate, a vi ste pod istragom. Tko će mi to reći? ili ću vas imenovati bez obzira na to što ste pod istragom? Je li vam jasan apsurd te priče", pitao je predsjednik okupljene novinare, prenio je HRT.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...