MIĆO MIĆIĆ PROPAO K'O KAUČ: SNSD ga pokušava spasiti, a Višković mu danas diže rejting - recept za sunovrat

Svakodnevne posjete zvaničnika SNSD-a s nivoa BiH i RS-a Bijeljini imaju za cilj da poprave poljuljani Mićićev rejting kod Semberaca, tvrde dobro upućeni izvori u Vladi RS-a, gdje su, kako navode, skoro u svim ministarstvima dobili naloge da pojačaju angažman u tom gradu.

  • Politika

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 0

Premijer RS-a posjetio je Bolnicu "Sveti vračevi" u Bijeljini te obišao objekt koji se adaptira za potrebe Covid-bolnice. Pored rukovodstva bolnice, tu se našao i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, prenosi BN TV.

Višković je posjetio i laboratorij za virusološku dijagnostiku, u kojem se analiziraju uzorci PCR testova na prisustvo koronavirusa.

Obavljena je i primopredaja respiratora, koji su donacija Vlade RS-a u borbi sa pandemijom koronavirusa.

Česte posjete visokih funkcionera SNSD-a Bijeljini dovode se u vezu s lokalnim izborima i rapidnim padom podrške Semberaca Mići Mićiću, bivšem visokom funkcioneru SDS-a.

U Semberiji je veliko nezadovoljstvo prema Mićiću ne samo u njegovoj bivšoj stranci nego i kod ostalih, koji ne podržavaju "pakt" koji je on napravio sa Miloradom Dodikom.

Dobro upućeni izvori tvrde da se Semberci zgražavaju nad izdajom koju je učinio MIićić prema bivšoj stranci i biračima, ali i nad postupkom Milorada Dodika, koji je, nauštrb svojih kandidata u stranci, kandidaturu za gradonačelnika povjerio Mićiću, i to dvije godine.

Zbog toga, kako tvrde, svakodnevne posjete zvaničnika SNSD-a s nivoa BiH i RS-a u Bijeljini imaju za cilj da poprave poljuljani Mićićev rejting kod Semberaca.

Dobro upućeni izvori u Vladi RS-a tvrde da su skoro u svim ministarstvima dobili naloge da pojačaju angažman prisustvom ministara ili njihovih pomoćnika u Bijeljini.

Zbog toga se nude, kako navode, "kule i gradovi" za Semberiju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...