SJEDNI MALO, ODMORI, NEKA TE: Nikšić najavio da će zatvoriti svoju kancelariju u sjedištu SDP-a u Sarajevu; Znate li zašto?

Nakon što je zajedno s Našom strankom odbio stvaranje zajedničke liste za Mostar, koja bi gotovo izvjesno osigurala pobjedu i mjesto gradonačelnika promostarskim snagama, predsjednik SDP-a Nermin Nikšić danas je poručio da ide na pobjedu u ovom gradu.

  • Mini market

  • 26. Sep. 2020  26. Sep. 2020

  • 0

Naglasio je da poslije lokalnih izbora 15. novembra predstoji historijska kampanja kad je riječ o pitanju grada Mostara, gdje SDP nastupa u Bh. bloku, zajedno s Našom strankom i Prvom mostarskom partijom, prenose Vijesti.ba.

Najavio je da će nakon izbora 15. novembra zatvoriti svoju kancelariju u Sarajevu i prijeći u Mostar, gdje će u narednih mjesec dana biti na raspolaganju "svojim drugovima i drugaricama", ne samo on, već i svi iz rukovodstva, za koje smatra da mogu pomoći. Također je najavio da će prirediti kampanju kojom će Mostarcima pokazati da SDP želi da im vrati dignitet, a gradu na Neretvi sjaj koji mu po svemu pripada.

"Ako ništa drugo, oni koji su do sada silne milione potrošili, mogli su da osiguraju građanima da imaju gdje da bace smeće, a ne da im pod prozorima bude", jasan je Nikšić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...