PRINC DOŠAO U VIZITU: Duško Bajević u Vrapčićima pronašao novog “Zmaja”

Premda je selektor poslao pozivnice većini igrača, još nekoliko poziva je ostavljeno za igrače iz Premijer lige.

  • Sport

  • 27. Sep. 2020  27. Sep. 2020

  • 0

Dušan Bajević sa svojim asistentima pažljivo analizira igre potencijalnih reprezentativaca, na koje računa za “baraž” i Ligu nacija.

Premda je selektor poslao pozivnice većini igrača, još nekoliko poziva je ostavljeno za igrače iz Premijer lige. Istina, Benjamin Tatar, najbolji igrač Sarajeva i Premijer lige, dobio je poziv, što je bila zaslužena nagrada za briljantne igre na domaćoj i internacionalnoj sceni. Bajević je, saznaju Sportske.ba, u Vrapčićima posmatrao utakmicu između Veleža i Radnika.

U fokusu bh.selektora bio je Samir Zeljković, veznjak Veleža. Zeljković se potrudio da se na najbolji način predstavi golom selektoru bh.reprezentacije. Zeljković je bio strijelac drugog gola za Velež u susretu s Radnikom. Osim gola, Zeljković je odigrao sjajno. Da li je dovoljno za poziv u reprezentaciju, odlučit će Dušan Bajević.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...