BEOGRADSKI ANALITIČAR RASTURIO VUČIĆA: "Srbija je ponižena u Washingtonu, dobili smo malo, a izgubili puno!" (VIDEO)

Poznati beogradski analitičar Aleksandar Pavić detaljno je analizirao sporazum postignut u Washingtonu između Srbije, Kosova i SAD-a te zaključio kako Srbija ovim sporazumom nije dobila ništa, ali je izgubila mnogo.

  • Regija

  • 27. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 0

Pavić smatra da je Srbija ponižena u Washingtonu ali ne samo zbog načina na koji je Vučić sjedio ispred Trumpa, nego zbog sadržaja sporazuma koji je krajnje nepovoljan za Srbiju i njene strateške partnere - Rusiju i Kinu. 

Pavić smatra da je sporazum dizjaniran tako da pogoduje predizbornoj kamapanju Donalda Trumpa, i da su potpuno zanemareni interesi Srbije koja je dobila malo a izgubila mnogo. 

INTERVJU- Aleksandar Pavić - Srbija je ponižena u Vašingtonu, potpisan je loš sporazum! (2592020) from Lejla Metiljevic on Vimeo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...