JOŠ MALO KIŠE I NISKIH TEMPERATURA, A ONDA PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana…

Danas će u našoj zemlji preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 28. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 0

U ranim jutarnjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se u većini područja. Tokom dana, padavine uglavnom u Hercegovini i na jugozapadu Bosne, a u večernjim satima u većini područja, osim u Krajini. Obilnije padavine se očekuju na jugu, gdje je očekivana količina padavina između 40 i 60 l/m2. Jutarnja temperatura od 11 do 18, a dnevna od 17 do 23°C.

Sutra pretežno oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana smanjenje naoblake na sjeveru i sjeverozapadu Bosne. Prije podne kiša u Hercegovini, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Poslije podne u Bosni su mogući lokalnim pljuskovi. Jutarnja temperatura od 9 do 14, a dnevna od 15 do do 23°C.

U srijedu u većem dijelu zemlje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 5 do 11, a dnevna od 16 do 24°C.

U četvrtak sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 7 do 13, a dnevna od 18 do 24°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...