KAKVA BLAMAŽA "NEVERNOG BEBANIĆA": Bivši televizijski novinar Adi Bebanić diskvalifikovan iz "Zadruge" nakon samo dva dana boravka; Zbog simuliranja bolesti mora platiti 50.000 eura!?

Dugo niko nije, ni iznutra ni izvana, tako ponizio oskrnavio novinarsku profesiju u BiH kao što je to uradio Adi Bebanić besprizornim činom ulaska u reality show, koji je prokazano regionalno okupljalište osoba s onu stranu morala, pristojnosti i zakona.

  • Mini market

  • 28. Sep. 2020  28. Sep. 2020

  • 1

Nakon što je napravio nečuven skandal i ponižavanje novinarske profesije ulaskom u opskurni, pornografski reality program  "Zadruga" na televiziji Pink, Adi Bebanić, bivši novinar bosanskohercegovačke redakcije televizije N1, ubrzo se našao u novoj aferi: samoinicijativno je napustio ovaj "sociološki eksperiment", kako vlasnik "Pinka" Željko Mitrović "stručno" zove "Zadrugu". Bebanić je u reality, na zgražavanje javnosti i kolega, ušao petak, 25. septembra, a već narednog dana se, navodno, onesvijestio, nakon čega je prebačen u bolnicu na ispitivanje. Nakon što su ljekari ustanovili da nema razloga za zabrinutost i da svi nalazi pokazuju da je zdrav, Bebanić je odbio da se vrati među reality "zvijezde". 

Zbog toga je sinoć Veliki šef (Željko Mitrović) obavijestio pedesetak "zadrugara" da je Bebanić diskvalifikovan te da će "TV "Pink" tužiti Adija i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura".

Reakcije na ovu informaciju polusvijeta okupljenog u "Zadruzi" bile su potpuno u skladu s njihovom reputacijom, etikom i ličnom kulturom. "Ja sam vam rekao odmah da je dečko gej, nije mogao da to podnese i onda je počeo da folira", prokomentirao je skandale s Bebanićem veteran ovog realityja Lepi Mića, klovn i bivši pjevač ratnohuškačkih šovinističkih pjesama tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu.

Dugo niko nije, ni iznutra ni izvana, tako ponizio oskrnavio novinarsku profesiju u BiH kao što je to uradio Adi Bebanić besprizornim činom ulaska u reality show, koji je prokazano regionalno okupljalište osoba s onu stranu morala, pristojnosti i zakona. Posebno je težak i mučan udarac zadao svojoj donedavnoj televizijskoj kući N1 i njihovim vlasnicima "United grupi", čiji mediji u Srbiji doživljavaju svakodnevne napade, uvrede i šikaniranja od režimskih batinaša s TV "Pink" i Željka Mitrovića lično. Iako "Pink" uživa potpunu podršku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ipak je Regulatorna agencija za komunikacije Srbije nedavno kaznila "Zadrugu" zabranom emitiranja prije 23 sata, nakon što je beogradski kriminalac Kristian Golubović jednoj od učesnica zaprijetio likvidacijom. 

Kako saznajemo, Bebanić, koji je posljednjih mjeseci za TV N1 izvještavao iz Mostara, sam dan pred odlazak u Beograd informirao je svoje šefove da podnosi ostavku zbog "obaveza" u "Zadruzi", što je primljeno s nevjericom i zgražavanjem. 

Adi Bebanić je na Televiziju N1 pije nekoliko godina prešao s TV "Hayat", na kojoj je bio "zaštitno lice" zajedno sa Fikretom Hodžićem, koji se kasnije "proslavio" uvozom respiratora iz Kine.

"Znam da nisam normalan, ali život je da se živi", ovako je novinar Bebanić na društvenim mrežama najavio svoj ulazak u "Zadrugu". Kada neko ko prizna da nije normalan, mora da napusti Mitrovićev "eksperiment", onda ne treba bolji dokaz kakva atmosfera i kakva pravila vrijede u ovom zvjerinjaku! 

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...