KAKAV CAR: Slavni voditelj otvorio Instagram profil i srušio rekord Jennifer Aniston…

Attenborough je popularnošću na Instagramu nadmašio Jennifer Aniston te je najbrže dosegao milion pratilaca na toj društvenoj mreži.

  • Show

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 0

Proslavljeni i obožavani televizijski voditelj i prirodoslovac, sir David Attenborough (94) u poznim se godinama pojavio na društvenim mrežama, a tim je potezom oborio čak i Guinnessov rekord.

Attenborough je, naime, popularnošću na Instagramu nadmašio Jennifer Aniston te je najbrže dosegao milion pratilaca na toj društvenoj mreži. Trebalo mu je tek nešto više od četiri sata, izvijestili su s Instagrama i čestitali britanskoj TV legendi.

Dobri duh emisija o biljnom i životinjskom svijetu te našoj planeti i na ovoj je platformi govorio o zaštiti okoliša te upozorio da je "svijet u problemu". U prvoj objavi spašavanje planete okarakterizirao je kao "komunikacijski izazov". Pojasnio je Attenborough da kontinenti gore, ledenjaci se otapaju, koralni grebeni umiru, a okeane i riblje vrste čovjek uništava.

Kako stoji u opisu profila, za održavanje će biti zaduženi producenti filma "A Life On Our Planet", koji uskoro stiže u kina te na streaming platforme. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...