ŽESTOK OKRŠAJ MOURINHA I LAMPARDA: Pogledajte sukob trenera Tottenhama i Chelseaja, poznato je i šta su jedan drugome izgovorili…

Sredinom prvog poluvremena na utakmici između Tottenhama i Chelseaja viđena je žestoka svađa dva trenera.

  • Sport

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 0

Nogometaši Tottenhama ostvarili su pobjedu nad Chelseajem u okviru EFL kupa. Nakon regularnih 90 minuta igre, bilo je 1:1, a Tottenham je pobjedu izborio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. No, utakmicu je obilježio sukob dva trenera.

U glavnim ulogama bili su Jose Mourinho i Frank Lampard, a po govoru tijela dalo se zaključiti da Mourinho nije zadovoljan dobacivanjem Lamparda.

 

Razlog je taj što je Mourinhu zasmetalo to što je Lampard stalno na nogama i što vrlo glasno bodri svoje igrače.

"Jeb*te, Frank, kada gubiš sa 3:0, nisi tako glasan", rekao je Mourinho Lampardu, javljaju mediji iz Engleske.

Nije ni Lampard ostao dužan, te je svom kolegi dobacio: "Sjedni i šuti."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...