DRUŠTVENE MREŽE "GORE" NAKON GOSTOVANJA JADRANKE KOSOR: Svi pričaju o dekolteu HRT-ove voditeljice… (VIDEO)

Dio gledalaca osvrnuo se i na outfite dama pa tako Kosor hvale za decentan modni odabir, pogođenu boju i kroj, dok pritom dekolte HRT-ove voditeljice nije mogao proći nezapaženo.

  • Estrada

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 0

U novom izdanju talk showa "U svom filmu" urednice i voditeljice Tončice Čeljuske (53) gošća je bila bivša premijerka Jadranka Kosor (67), a glavna tema njezina nedavno objavljena knjiga. 

Kosor je ispričala kako je od prestrašene djevojčice, koja je odrastala bez oca, a dobrim dijelom djetinjstva i bez majke, postala najmoćnija žena u hrvatskoj politici te je li joj nakon svega politika i dalje strast. 

Naziv biografije "Premijerka: zapisci one koja nije htjela biti zapisničarka" sugerira da je tako, ali Kosor je priznala kako ju je u politici najviše zaboljelo što su je potjerali iz stranke te kako je od 'heroine i nepogrešive', kako su joj tepali istomišljenici, ubrzo postala ona koju ni ne pozdravljaju na ulici, iako je, smatra, Hrvatskoj utabala put za članstvo u Europskoj uniji. 

Dio gledalaca osvrnuo se i na outfite dama pa tako Kosor hvale za decentan modni odabir, pogođenu boju i kroj, dok pritom dekolte HRT-ove voditeljice nije mogao proći nezapaženo. 

Uslijedili su brojni komentari...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...