STIGLA ZVANIČNA POTVRDA IZ LONDONA, KRAJ ZA "BOSANSKOG TENKA": Sead Kolašinac napušta Arsenal, ali i Englesku…

Arsenal će na ovom transferu zaraditi minimalno 11 miliona eura, a postoji mogućnost da transfer bude i veći ako se ispune određeni bonusi u dogovoru.

  • Sport

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 0

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (27) napušta Arsenal nakon tri godine i karijeru nastavlja u redovima Bayera iz Leverkusena.

Kao što je to prethodnih dana i najavljivano, Bayer je uspješno završio transfer 27-godišnjeg lijevog beka i Kolašinac će ubrzo biti predstavljen kao novi igrač "Apotekara".

Arsenal će na ovom transferu zaraditi minimalno 11 miliona eura, a postoji mogućnost da transfer bude i veći ako se ispune određeni bonusi u dogovoru.

Tako će se Sead vratiti u Njemačku, što mu je i bila želja nakon što je postao otac, a Bayer je itekako ojačao lijevu stranu terena.

Kolašinac je član Arsenala postao 2017. godine. Stigao je kao slobodan igrač iz Schalkea i za "Topnike" je odigrao 107 utakmica i zabio je pet golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...