BJEŽAO PA DOLIJAO: Uhapšen banjalučki nasilnik, vođa navijača Borca; On je tukao i maltretirao...

...mladiće u Banjoj Luci i to objavljivao na društvenim mrežama.

  • Hronika

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 0

Dejana Kostića zvanog Dela uhapsili su danas pripadnici Sudske policije u banjalučkom Osnovnom sudu po potjernici koja je raspisana za njim, prenose "Nezavisne novine".

Kostić je samozvani vođa navijača Fudbalskog kluba Borac, a bio je uhapšen zbog nasilničkog ponašanja, jer se snimao dok je tukao i maltretirao mladiće u Banjoj Luci.

Tada mu je određen jednomjesečni pritvor.

Kako su mediji ranije objavili, nakon isteka tog perioda, banjalučko Okružno javno tužilaštvo zatražilo je da mu se produži pritvor, ali je sudija Osnovnog suda odbio taj prijedlog pa je Kostić krajem maja pušten na slobodu.

Na ovu odluku odmah se žalio postupajući tužilac i njegova žalba je uvažena i Deli je ponovo određen pritvor.

Međutim, kada su došli da mu uruče rješenje o produženju pritvora, policajci nisu pronašli Kostića, jer je on u međuvremenu pobjegao.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...