NA ŠTA SPADE MIĆO MIĆIĆ, FACA MU JE IZGUŽVANA: Vodaju ga gdje stignu, a pored "velikog", dobio je i "malog" šefa...

...predsjednika bijeljinskog SNSD-a, koji se za sve pita.

  • Politika

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 1

Iako još nije počela predizborna kampanja, prvi čovjek SNSD-a Bijeljine Nedeljko Ćorić ipak ju je počeo "vodanjem" kandidata SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića. Izračunao je da mu za pobjedu treba 15 hiljada glasova.

"Danas smo se družili sa mještanima sela Zagoni. Uvijek rado dolazim u ovo selo dobrih ljudi i dobrih domaćina", naveo je Ćorić na svom Facebooku, što je propraćeno fotografijama s tog druženja, održanog prije tri dana. 

Ono što prvo upada u oči jeste da Mićić nije raspoložen, faca mu je namrštena, očito svjestan da više ne igra glavnu ulogu i da je postao obična marioneta u rukama drugih. Teška je to i ponižavajuća uloga, koje je i Mićić očigledno svjestan. Pored "velikog", dobio je i "malog" šefa, predsjednika bijeljinskog SNSD-a, a Mićiću je preostalo da ga vode "kao kuče u čakšire", piše BN TV.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...