OVO NE SLUTI NA DOBRO: Ubijena službenica američke ambasade u Ukrajini

Ukrajinska policija saopštila je danas da je žena zaposlena u američkoj ambasadi u Ukrajini, preminula nakon napada u Kijevu.

  • Svijet

  • 30. Sep. 2020  01. Okt. 2020

  • 1

U toku je potraga za muškarcem osumnjičenim za napad.

Policija je saopštila da je ženu, koja je imala povredu glave, prolaznik pronašao na ulici u blizini parka izvan centra grada, navodi Reuters.

Rečeno je da je žena pretučena i da se sumnja da je počinilac tamnokosi muškarac od 30 do 40 godina, obučen u tami šorts i majicu.

"Žena je u nesvjesti primljena u bolnicu u kojoj je kasnije preminula. Tokom pregleda stvari žrtve pronađena je legitimacija službenika američke ambasade na njeno ime", objavila je policija na Facebooku.

(Tanjug) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...