MOŽE JOJ BITI OTAC: Frano Lasić ljubi 30 godina mlađu glumicu, zbog nje svako malo ide u Srbiju, a tek kad vidite kako izgleda…

Par se vjenčao 2015., a prije nego što su izrekli sudbonosno "da", Frano i Milena bili su u vezi dvije godine.

  • Estrada

  • 01. Okt. 2020  01. Okt. 2020

  • 0

Glumac i muzičar Frano Lasić (65) i njegova supruga, glumica Milena (35) čekaju sina. Umjetnica je vijest otkrila na društvenim mrežama kad je podijelila fotografiju na kojoj ponosno ističe trudnički stomak.

- Navire inspiracija u trudničkim danima - napisala je glumica u opisu fotografije. Milena nastavlja s objavljivanjem fotografija na kojima ponosno pokazuje trbuh. 

Inače, par se vjenčao 2015. godine. Prije nego što su izrekli sudbonosno "da", Frano i Milena su bili u vezi dvije godine. Glumac i muzičar zbog mlade glumice i dalje živi na relaciji Hrvatska - Srbija, a u posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom. 

Ovo su neke od Mileninih objava na Instagramu...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...