BRAZZO TOP-TEMA NJEMAČKIH MEDIJA: Salihamidžić napravio šou za kraj prijelaznog roka, u Bayern stiže raspucani Hrvat…

U Bayernu bi, vjerovatno, imao ulogu rezerve Robertu Lewandowskom, ali bez obzira na to, poziv iz Minhena se teško odbija.

  • Sport

  • 01. Okt. 2020  01. Okt. 2020

  • 0

Minhenski Bayern zainteresovan je za dovođenje sjajnog hrvatskog napadača Andreja Kramarića iz Hoffenheima.

Kramarić je odlično krenuo i u ovu sezonu. Proteklog vikenda je bio nezadrživ za odbranu Bayerna u pobjedi od 4:1 i zabio dva gola, a upravo bi mu sjajna partija u ovom meču mogla na kraju donijeti transfer života.

Hasan Salihamidžić već je kontaktirao predstavnike hrvatskog napadača. Raspituje se o mogućnosti njegovog dovođenja i vidjet ćemo hoće li 29-godišnji Kramarić napraviti transfer života u narednim danima.

Kramarić već gotovo pet godina nosi dres Hoffenheima. Zabio je 77 golova u 153 nastupa, a ranije je igrao za Leicester, Rijeku, Lokomotivu i Dinamo.

U Bayernu bi, vjerovatno, imao ulogu rezerve Robertu Lewandowskom, ali bez obzira na to, poziv iz Minhena se teško odbija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...