CURE DETALJI TRAGEDIJE U ZURICHU: Srbin u Švicarskoj pao kroz prozor bordela i poginuo na licu mjesta, u ruci je imao…

U Zurichu je 28-godišnji Srbin pao kroz prozor bordela i poginuo, piše "Blick".

  • Hronika

  • 01. Okt. 2020  01. Okt. 2020

  • 0

Nesreća se dogodila u prošli petak, a jučer su švicarske vlasti objavile detalje događaja.

Zasad, kako pišu švicarski mediji, a prenosi portal Index, nema dokaza da je u nesreći učestvovala neka druga osoba, sve se vodi kao nesretan slučaj.

Nesreća se dogodila u prijepodnevnim satima, u 10.45 sati. Prolaznici su na ulici vidjeli muškarca i odmah pozvali policiju.

Žena koja živi pored bordela, kazala je da je čula glasove, prepiranje muškarca i žene.

Međutim, jedan Sirijac je bio svjedok tom događaju. On je bio s druge strane ulice, razgovarao je telefonom sa prijateljem.

"Muškarac je pokušavao da izađe kroz prozor nakon prepirke. Jedna mu je noga bila napolju, jedna unutra. Pokušao je da dođe do susjednog balkona. Okliznuo se i pao na glavu", kaže svjedok.

Dodaje da je muškarac imao jastuk u ruci.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...