KRVAVI POKOLJ U BIHAĆU; MJEŠTANI U STRAHU: Galama, vika, plač, a onda pucnjevi; BOJIMO SE za porodice, svaki dan je gore (VIDEO)

Po dolasku na lokaciju, policajcima je prišlo oko 80 migranata, koji su nosili povrijeđene.

  • Hronika

  • 01. Okt. 2020  01. Okt. 2020

  • 0

Kako je Hayat.ba prvi objavio, u Bihaću je sinoć došlo do masovnog obračuna migranata u kojem su smrtno stradale dvije osobe.

Policija je dobila dojavu u 22.15, da je u naselju Žegar u Bihaću došlo do masovne tuče migranata i da ima povrijeđenih.

Po dolasku na lokaciju, policijacima je prišlo oko 80 migranata, koji su nosili povrijeđene.

Radi se o Pakistancima, koje su napali Afganistanci. Povrede su nanesene hladnim oružjem, nožem ili sličnim oštrim predmetom.

- Tužilac je događaj okarakterisao kao krivično djelo ubistvo. Istraga je u toku, utvrđuju se identiteti, uviđaj još traje – kazao je Šiljdedić.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...