DIREKTNO IZ MADRIDA: Najzgodnija srbijanska manekenka objavila nove fotke, niko ne vjeruje da je rodila prije dva mjeseca…

Pohvalila se fotografijama iz luksuznog stana.

  • Estrada

  • 04. Okt. 2020  

  • 0

Srbijanska manekenka i bolja polovica nogometaša Luke Jovića Sofija Milošević na Instagramu se pohvalila linijom u farmericama koje je, kako je sama otkrila, posljednji put nosila prije skoro šest mjeseci.

"Nosim farmerice nakon skoro šest meseci, osećaj je sjajan", napisala je uz snimku iz walk-in ormara na kojoj pozira u pripijenim sivim hlačama koje su isticale njenu liniju koju je uspjela vratiti samo mjesec dana nakon poroda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...