PRIZORI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Armenske snage bombarduju gradove i sela u Azerbejdžanu, pogledajte zastrašujuće snimke s lica mjesta… (VIDEO)

Armenske snage bombardirale su grad Ganja u Azerbejdžanu, regiju Fuzuli u okupiranom Karabakhu te sela Agdam i Terter, javlja Anadolu Agency (AA).

  • Svijet

  • 04. Okt. 2020  

  • 0

Ministarstva odbrane Azerbejdžana saopćilo je da su armenske snage nastavile s napadima na gradove i sela u Azerbejdžanu.

"Armenske vojne snage sa područja Armenije granatiraju gradove i sela u Azerbejdžanu", navodi se.

Azerbejdžanski ministar odbrane Zakir Hasanov kazao je da ovim napadima Armenija pokušava dodatno produbiti sukobe između dviju strana.

"Cilj napada izvedenih s područja Armenije na azerbejdžanski teritorij je provociranje i širenje zone sukoba", kazao je Hasanov.

Pogledajte snimke s lica mjesta:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...