MOURINHO NIJE MOGAO IZDRŽATI: „Novak Đoković ovo stalno radi…“

Jose Mourinho ostvario je jednu od najvećih pobjeda u trenerskoj karijeri. S Tottenhamom je slavio sa 6:1 protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda.

  • Show

  • 05. Okt. 2020  05. Okt. 2020

  • 0

Menadžer Tottenhama nakon utakmice na Old Traffordu trijumf je usporedio sa pobjedama Novaka Đokovića u tenisu.

"Novak ovo radi stalno, ali nama nije tako lako postići ovakav rezultat. Protiv kluba kakav je Manchester United, to se dogodi jednom u životu, jednom u karijeri", rekao je Mourinho, koji je veliki fan srbijanskog tenisera.

"Znam da će mnogi reći kako smo dugo igrali s igračem više, ali dugo smo igrali i 11 na 11. Vodili smo sa 2:1, u potpunosti kontrolirali utakmicu i stvarali šanse. Prošle sezone smo imali mnogo problema i rekao sam da ne možemo bolje od plasmana u Europa ligu. Ove sezone doveli smo odlične igrače, igramo dulje skupa i izazov nam je pobijediti svaku utakmicu. Nismo ni ovdje došli po remi. Nećemo uvijek uspjeti, ali svaku utakmicu želimo pobijediti", dodao je portugalski trener.

Nakon četiri kola, njegova momčad ima sedam bodova, pet manje od vodećeg Evertona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...