BOGU PLAKAT': Vučićevi plaćenici oblijepili Beograd plakatima sa prijetnjama Đilasu i Jeremiću, ovo je dno dna... (FOTO)

Osvanuli prijeteći plakati Đilasu na školi u koju idu njegova djeca.

  • Regija

  • 05. Okt. 2020  05. Okt. 2020

  • 0

U beogradskom naselju Vračar osvanuli su prijeteći plakati liderima opozicije Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću. I to nije sve, oblijepljen je ulaz u Osnovnu školu "Sveti Sava" u koju idu djeca predsjednika SSP-a!

 Preteći plakati liderima opozicije FOTO: Direktno

FOTO: Direktno

Plakati upereni protiv predsjednika Narodne stranke i lidera Stranke slobode i pravde su jedno, a direktan udar na Đilasovu maloljetnu djecu nešto posve drugo. Jeremićeva kćerka je mala i još ne ide u školu i ona je jutros mogla doživjeti šok.

- Osvanuli preteći plakati Đilasu i Jeremiću po celom Vračaru. Oblepljen ulaz škole u koju mu idu deca. Ko daje naloge??? Reaguje li direktor škole??? - piše jedna Beograđanka na Twitteru.

Oblepljena škola u koju idu Đilasova deca FOTO: Direktno.rs FOTO: Direktno.rs

Za vrijeme vanrednog stanja, plaćenici Vučićevog SNS-a, puštali su uvredljive pjesme "vrati pare, Đilase" pred prozorom stana gdje žive djeca lidera SSP-a, a danas su im priredili ovo. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...