KUHA U CRNOJ GORI, DRITAN NE POPUŠTA NI MILIMETRA: Mandić i Knežević u panici nakon sastanka s Abazovićem, piši propalo...

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović razgovarao je jučer s liderima Demokratskog fronta (DF) Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem o formiranju nove vlade, javljaju podgoričke "Vijesti".

  • Regija

  • 06. Okt. 2020  06. Okt. 2020

  • 1

Izvor "Vijesti" navodi da su oni pokušali da premoste različita viđenja kako treba da izgleda prva vlada koju ne sastavlja DPS-ov mandatar.

Abazović je ostao na svojim pozicijama čvrste podrške mandataru Zdravku Krivokapiću i ideji da nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", čiji je konstituent i DF, formira vladu po principima koji su do sada figurirali u javnosti, vodeći računa o interesima Crne Gore.

Istovremeno, funkcioneri DF-a su izrazili velike sumnje u sposobnosti Krivokapića i njegovog tima da formiraju spisak ministara nove vlade, kao i želju da oni kadriraju.

Narednih dana će se nastaviti pregovori, a funkcioneri DF-a će razgovarati i s Demokratama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...