NAČELNIK BOSANSKOG PETROVCA U PROBLEMIMA: Ko je posljednji vozio općinsku Škodu koja se zakucala u skupocjeni Mercedes…

Škoda Octavia, vlasništvo Opštine Bosanski Petrovac, otisnula se u nedjelju navečer, dok je bila parkirana nedaleko od opštinske garaže, a potom se zakucala u skupocjeni Mercedes na parkingu obližnjeg restorana.

  • Hronika

  • 06. Okt. 2020  06. Okt. 2020

  • 0

Povrijeđenih nije bilo, a vidljiva su oštećenja i na Škodi i na Mercedesu, čiji vlasnik Sandi Terzić kaže da je njegovo vozilo staro svega godinu dana.

Mada postoje tvrdnje da je Škodu posljednji vozio opštinski načelnik Dejan Prošić, on u izjavi za "Nezavisne novine" tvrdi da je Škoda, u momentima kada se sama pokrenula, bila parkirana ispred garaže Opštine, a upitan ko ju je posljednji put parkirao - nije odgovorio.

"Ima policija koja je napravila zapisnik. Radi se o tome da se parkirani auto pomjerio i udario u neki drugi auto. Ne znam šta sad vi imate s tim", rekao je Prošić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...