PRONAŠLI JE DEZORIJENTIRANU U LOŠEM KVARTU: Nisu vjerovali da je riječ o slavnoj manekenki

Bivša manekenka koja je krasila naslovnice magazina "Elle" i "Grazia Glamour" te bila zaštitno lice kampanje "Dolce & Gabbane", pronađena je kako dezorijentirano luta brazilskim slamom godinu dana nakon što je nestala u New Yorku.

  • Show

  • 10. Okt. 2020  10. Okt. 2020

  • 0

Brazilka Eloisa Pinto Fontes (26) pronađena je 6. oktobra u faveli Morro do Cantagalo u Rio de Janeiru.

Kako pišu lokalni mediji, bila je potpuno dezorijentirana, a policija ju je našla nakon dojave da po faveli danima hoda nepoznata žena. Kad su pogledali u ruksak koji je imala uz sebe, dočekalo ih je iznenađenje. Osim dokumenta, u ruksaku su bili ugovori sa stranim modnim agencijama i preporuke internacionalnih fotografa.

Posljednji put je viđena lani u New Yorku, gradu u kojem je živjela i radila. To joj nije bio prvi nestanak. Prošle godine niko pet dana nije znao gdje je, ali je pronađena tridesetak kilometara od Manhattana. Nakon toga, njena uspješna karijera doživjela je krah.

Fontes je od 2014. do 2016. bila u braku s rusko-rumunskim manekenom Andreom Birleanuom, koji se proslavio u jednom TV showu, ali je došao na loš glas zbog nasilnog ponašanja.

Fontes se trenutno nalazi u bolnici, a njenoj porodici je javljeno da je pronađena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...