NOLE SE VRATIO: Samo dan nakon finala Roland Garrosa Novak Đoković stigao u Bosnu i Hercegovinu…

Samo dan nakon poraza od Rafaela Nadala u finalu Roland Garrosa, prvi teniser svijeta Novak Đoković ponovo je posjetio Visoko.

  • Društvo

  • 13. Okt. 2020  13. Okt. 2020

  • 1

Razlog Đokovićeve posjete Bosni i Hercegovini nije poznat, a oni koji su ga sreli, iskoristili su priliku da se fotografišu s jednim od najboljih tenisera svih vremena. Jedan od njih je i nekadašnji rukometaš visočke Bosne Nedim Karamehić, prenosi Sport1.ba.

Đokoviću je ovo druga posjeta našoj zemlji u kratkom periodu. Novak je još srediom jula boravio u BiH, a i tada je posjetio Visoko.

Novak Đoković tada je došao na poziv osnivača Arheološkog parka Bosanska piramida Sunca Semira Osmanagića i bio u trodnevnoj posjeti bosanskim piramidama, u periodu od 13. do 15. jula 2020.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...