HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Niko ne gleda u Dodika i Čovića, obratite pažnju kako Vučić drži čašu s vinom... (FOTO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na radnoj večeri u Beogradu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika HDZ-a BiH i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića. Ipak, pored svih tema o kojima je ovaj trio mogao razgovarati, javnosti na društvenim mrežama zapao je za oko zanimljiv detalj - kako predsjednik Vučić drži čašu s vinom.

  • Mini market

  • 13. Okt. 2020  13. Okt. 2020

  • 0

Inače poznat kao strastveni poznavalac vina koji rado i redovno obilazi vinarije, predsjednik Srbije se u ovoj prilici našao na meti podsmijeha. Naime, poznato je među ljubiteljima vina da se čaša nikad ne drži za trbušasti dio kako se vino ne bi zagrijavalo od topline ruke, a Vučić je ovu “vještinu” doveo do grotesknog nivoa koji tviteraši ne mogu da mu oproste.

Komentarišući da “ovaj čovjek stvarno ništa ne zna da uradi kako treba”, aludirajući na nedavnu scenu čudnog maženja psa naopako, kritičari su se okomili na njega.

Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama:

“Primer da je on čak i držanje vinske čaše učio napamet, nije uključivao mozak, jer bi, inače, usvojio prirodniji, a također pravilan način. Šta je sve taj propustio u životu, ako ga ne skinemo s vlasti, dok on proživi sve svoje frustracije, ovde neće ostati ni kamen na kamenu.”

“Seljačka fora… Video je od nekog ko mu se dopada iz nekog razloga, pa imitira…”

Neki su primijetili da ovo zaista jeste pravilno držanje čaše…

Međutim, to nije razlog da mu ovu, kako kažu, izvještačenost i oproste pa su ga baš zbog toga prozivali i u ranijim ležernim situacijama u kojima je predsjednik Srbije pokušavao da se predstavi kao “sav normalan svet”.

Treći su, ipak, skrenuli pažnju na ono što je u svemu ovome zaista bitno – ko to sve plaća?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...