MOURINHU JE PAO MRAK NA OČI: Tottenham za osam minuta prokockao tri gola prednosti, ali svi pričaju o promašaju Garetha Balea... (VIDEO)

Najluđi povratak ove sezone napravio je West Ham protiv Tottenhama, vrativši se od 3:0 na 3:3, i to golom u posljednjim sekundama. 

  • Sport

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Na ovom susretu povratnički debi za domaće zabilježio je i Gareth Bale, koji je u igru ušao pri rezultatu 3:0 za popularne "Pijetlove".

Igrala se sudijska nadoknada kada je Bale kod vodstva domaćih od 3:2 imao idealnu situaciju da riješi sve dileme o pobjedniku.

Iskusni Velšanin namjestio se na svoju jaču desnu nogu, loptu su svi vidjeli u golu, ali onda je uslijedio nestvaran promašaj, koji možete pogledati ovdje.

Nekoliko minuta kasnije, stigla je kazna. Manuel Lanzini postigao je gol karijere za 3:3. Joseu Mourinhu tada je pao mrak na oči.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...