NAKON JUČERAŠNJIH PCR TESTIRANJA: Reprezentativci BiH zaraženi koronavirusom, odgođene dvije...

...prijateljske utakmice s Indonezijom u Sinju.

  • Sport

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Test-utakmice juniorskih fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Indonezije u Hrvatskoj neće biti odigrane, prenosi Hayat.ba.

"Juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine trebali su ove sedmice u Sinju odigrati dvije prijateljske utakmice s odgovarajućom selekcijom Indonezije.

Nakon jučerašnjih PCR testiranja, nekoliko igrača reprezentacije Bosne i Hercegovine bilo je pozitivno na Covid-19 te su susreti s Indonezijom otkazani", saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH (NSBiH).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...