SVE JE JASNO: Tužilaštvo BiH traži kaznu za Asima Sarajlića (FOTO)

Riječ je o rješavanju procesnih pitanja, a javnost je isključena nakon što je Tužilaštvo BiH zatražilo da se svjedok Sarajlić kazni.

  • Hronika

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Na današnje ročište koje je tražilo Tužilaštvo BIH u slučaju "Fadil Novalić i drugi" došao je samo Asim Sarajlić u pratnji advokata Nermina Mulalića. Ostali iz ovog slučaja, kako nam je potvrđeno, nisu ni dobili poziv.

Riječ je o rješavanju procesnih pitanja, a javnost je isključena nakon što je Tužilaštvo BiH zatražilo da se svjedok Sarajlić kazni.

Detalji nisu poznati, jer su novinari morali napustiti sudnicu, piše Patria.

No, nezvanično, riječ je o istupima Sarajlića, ali i Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA, nakon što je Sarajlić ispitan u Tužilaštvu BiH u okviru predmeta "Respiratori".

Fotoreporter "Slobodne Bosne" je bio danas ispred Tužilaštva BIH, pogledajte fotogaleriju. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...