GORAN MILIĆ OTKRIO: Evo kako sam za samo tri mjeseca skinuo 20 kilograma

Goran Milić tokom ljetnih mjeseci izgubio je 20 kilograma. Otkrio je kako mu je to uspjelo, a zanimljiv je i razlog zašto se odlučio na rigoroznu dijetu.

  • Mini market

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 1

Televizijska i novinarska legenda Goran Milić s viškom kilograma spadao je u rizičnu grupu zbog čega je, kako je izjavio, uložio nadljudske napore kako bi poboljšao svoje zdravlje. Serijalom zbog kojeg je trebao otputovati u Ameriku, htio je prenijeti turobnu situaciju koju je pandemija 'donijela' u SAD, ali i prikazati američki borbeni duh. Ali, prije toga je morao skinuti kilograme. Na put je trebao u junu. 

'Odgodili smo putovanje za septembar, jer se nije moglo putovati, a onda su mi doktori rekli da spadam u rizičnu skupinu. Napravio sam nadljudski napor preko ljeta, smršavio 20 kilograma, spustio šećer na prosjek od 7,5, ali to nije bilo dovoljno da mi doktorica Gordana odobri put. U njenoj ordinaciji sve vrijednosti su skočile, tlak, šećer, a još mi je napomenula da me nitko ne bi želio osigurati za takav put', ispričao je za "Jutarnji list".

tportal

Zbog toga su reportažu odlučili napraviti preko Zoom aplikacije.

'Producentice Kombinat produkcije Sandra Basso i Vesna Banović su predložile, a ja se s oduševljenjem složio, da cijeli projekt vodimo iz Zagreba, a da u Americi snimateljska i novinarska ekipa sve pokrije po našim uputama. Razgovore bismo vodili preko Zooma, ali bi dvije kamere snimale sugovornike u Americi, a dvije-tri mene u jednom predivnom zagrebačkom prostoru. Dakle, nikakva folirancija, razgovor je uživo, a slika je odlična, nije Skype', rekao je vitalni 74-godišnjak.

Naša ekipa u Zagrebu broji devet članova, to je baza i tu su, između ostalih, Sara Hribar i snimatelj Dario Hacek. Američka ekipa prati upute iz Zagreba i jedini problem su nam se zasad pokazale internetske veze u SAD-u, koje znaju pucati, što ponekad zahtijeva tehničke improvizacije. Američki sugovornici otvorili su nam vrata svojih domova i ureda bez obzira na vrlo striktne epidemiološke mjere na Istočnoj obali SAD-a i na tome smo im zahvalni', poručio je legendarni novinar.

tportal 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...