GROZAN ČIN NA SJEVERU BiH: Brutalno pretučena osoba u invalidskim kolicima, povrede opasne po život

Muškarac inicijala N. M. napao je sinoć osobu s invaliditetom u invalidskim kolicima te mu nanio teške tjelesne povrede, opasne po život. Događaj se desio na području Kozarske Dubice, a počinilac je uhapšen.

  • Hronika

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Policijskoj stanici Kozarska Dubica PU Prijedor 17. oktobra 2020. godine u 20.20 sati prijavljeno je da na kolovozu u ulici Unska leži jedna osoba sa povredama.

Postupajući po prijavi, policijski službenici utvrdili su da se radi o osobi s invaliditetom koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica te da mu je N. M. iz Kozarske Dubice nanio teške tjelesne povrede, opasne po život, saopšteno je iz policije.

Povrijeđena osoba prevezena je u Univerzitetski klinički centar RS-a u Banja Luci, a osumnjičeni N. M. je lišen slobode.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor bit će dostavljen izvještaj protiv N. M. za počinjeno krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...