DEMOKRATSKA FRONTA POČELA IZBORNU KAMPANJU U SREBRENICI: Poruka jedinstva u borbi za lokalnu zajednicu

Danas su u posjeti kandidatima Demokratske fronte u Srebrenici boravili član Predsjedništva Demokratske fronte Milan Dunović i direktor Demokratske fronte Hamed Hodžić, navodi se u saopštenju Demokratske fronte.

  • Politika

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Tim povodom položili su vijenac u Memorijalnom centru Potočari i time odali počast žrtvama genocida u Srebrenici.

Također, razgovaralo se o problemima Srebreničanki i Srebreničana. Lista kandidata Demokratske fronte za Skupštinu opštine Srebrenica sastoji se od 14 kandidata koji su spremni raditi u najboljem interesu građanki i građana Srebrenice zajedno sa kandidatom za načelnika Alijom Tabakovićem, kojeg podržava probosanski blok, uključujući i Demokratsku frontu.

Demokratska fronta zvaničnu kampanju započinje u Srebrenici svjesna važnosti ovog mjesta kako za Srebreničane, tako i za sve istinske patriote Bosne i Hercegovine. S druženja su poslane poruke jedinstva u borbi za lokalnu zajednicu koja će raditi na boljim uslovima života svakog građanina, kao i ulagati maksimalan napor u kreiranju boljeg ambijenta za povratnike u Srebrenici, navodi se u današnjem saopštenju Demokratske fronte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...