KAKVA PROVOKACIJA: Sindikat radnika željezare na Trump toranj projicirao natpis "Biden, Harris"

Sindikat je na svom Twitter nalogu otkrio natpis.

  • Šareni svijet

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Sindikat radnika željezare "United Steelworkers" provokacijom usmjerenom ka Donaldu Trumpu privukao je pažnju medija. Naime, "Trump Tower" u Chicagu danas je obasjan projekcijom s natpisom "Biden Harris". Nije riječ o jedinoj ovakvoj epizodi s obzirom na to da su i druge poruke u znak podrške Demokratskoj partiji projicirane i na Wrigley Field i Chicago pozorište. 

Sindikat je na svojoj Twitter stranici objavio fotografiju s natpisom "više nije ruglo u oku". 

Međutim, kako je riječ o saveznoj državi Chicago, potez je naišao na uglavnom pozitivne reakcije, s obzirom da je u toj zemlji skoro pa zagarantovana pobjeda Joe Bidena. Prava bitka odvijat će se u drugim saveznim državama, poput Michigana, Floride i Wisconsina. 

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...