NIKO NE VARA NAROD KAO PREDSJEDNIK SRBIJE: “Amfilohiju ne treba respirator, Vučić hoće političke poene…”

Dio režimskih medija u Srbiji prenio je jučer vijest kako je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslao poseban respirator kao pomoć mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju u njegovoj borbi s koronavirusom.

  • Regija

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

To se, međutim, nije desilo i riječ je o lažnoj informaciji koju srpski režim plasira radi vlastite promocije, tvrde izvori Nova.rs iz Srpske pravoslavne crkve.

“Mitropolit je dobro i, hvala Bogu, uopšte mu nije potreban respirator, jer njegov opravak teče u dobrom pravcu. Smatramo da nije u redu puštati ovakvu vest i sticati političke poene na njegovoj borbi s ovim virusom”, poručuje sagovornik te dodaje da Amfilohije nijednog trenutnka nije tražio poseban tretman u odnosu na druge pacijente.

“Ako je ideja da se mitropolit predstavi kao osoba koja dobija posebnu negu i da navodno ima povlašćen položaj u odnosu na druge pacijente, onda je to urađeno veoma nevešto. Da je želeo da bude drugačiji od ostalih ljudi u Crnoj Gori, on bi prihvatio ponudu da se leči u Beogradu”, navodi izvor portala Nova.rs, napominjući kako Amfilohije aposlutno prati sve instrukcije medicinskog osoblja u Kliničkom centru u Podgorici te da im je veoma zahvalan na njezi koju mu pružaju.

“Njega tretiraju kao i druge obolele od virusa i on je zahvalan lekarima zbog toga što sve vreme pokazuju visok stepen profesionalnosti i posvećenosti.”

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...