ZASTRAŠUJUĆE PODRHTAVANJE TLA: Zemljotres jačine 7,5 stepeni prema Richteru pogodio zemlju, izdano upozorenje na cunami...

Zbog snažnog podrhtavanja izdano je i upozorenje na cunami, prenosi Reuters.

  • Hronika

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Snažan zemljotres, magnitude od 7,5 stepeni po Richteru, pogodio je u ponedjeljak područje južno od Aleutskih otoka na Aljaski, saopćio je američki geološki zavod.

Zbog snažnog podrhtavanja, izdano je i upozorenje na cunami, prenosi Reuters.

Američki centar upozorenja na cunami saopćio je da je zemljotres čija je magnituda u početku prijavljena 7,4, izazvao upozorenje na cunami u Sand Pointu, Cold Bayu i Kodiaku, koji su rijetko naseljeni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...