ZAKUHALO SE U REDOVIMA "KRALJEVSKOG KLUBA": Čelnici Reala nezadovoljni potezima Zinedinea Zidanea, donio je pogrešne odluke…

Zinedine Zidane našao se na meti kritika čelnika Real Madrida zbog svojih odluka tokom ljetnog prijelaznog roka.

  • Sport

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Zidane je odlučio napraviti nekoliko promjena u igračkom kadru iako klub nije doveo baš neko zvučno pojačanje. Čini se da se Francuz olako odrekao igrača poput Jamesa Rodrigueza, Garetha Balea ili Sergija Reguilona i sada se to osjeti.

Real Madrid nije otvorio sezonu baš najbolje, a nakon iznenađujućeg poraza na domaćem terenu od Cadiza, počele su pljuštati kritike na račun francuskog stručnjaka.

Ugledna "Marca" piše da je i Florentino Perez kritikovao Zidanea, i to najviše zbog Jamesa, kojem odlično ide u Evertonu. James je za engleski klub odigrao pet mečeva te zabio tri gola i dodao tri asistencije.

No, Zidane i James nikako nisu funkcionisali u Real Madridu, jer je Kolumbijac većinu mečeva presjedio na klupi. Ipak, pokazao je da mu je samo potrebno povjerenje i šansa da igra, što u Realu, jasno, nije imao.

Perez je, navodno, razgovarao sa Zidaneom i poručio mu da je donio pogrešne odluke ljetos te da zbog toga "Kraljevi" dodatno moraju trošiti novac za nova pojačanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...