KOMŠIĆ JE DANAS BORAVIO U GORAŽDU: Evo šta je poručio...

U Goraždu je danas boravio predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić. U razgovoru s građanima, kandidatima i aktivistima Demokratske fronte poželio je sreću svim kandidatima na narednim izborima.

  • Vijesti

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 5

Istovremeno je podsjetio da oni koji budu izabrani, svoje mandate moraju koristiti kako bi riješili probleme svojih sugrađanki i sugrađana, i to onako kako Demokratska fronta oduvijek radi, pošteno i principijelno.

"Demokratska fronta već je dokazala da nam je država i opšte dobro na prvom mjestu. Tako je i na lokalnom nivou, interes građana je iznad svakog privatnog ili stranačkog interesa i siguran sam da će građani Goražda to prepoznati", rekao je ovom prilikom Komšić.

"Lista za Gradsko vijeće broji 25 kandidata koji će, zasigurno, raditi u najboljem interesu Goražda. Program Demokratske fronte Goražde zasnovan je na principu 'Vrijednost za novac', te se oslanja na implementaciju svih 27 nadležnosti lokalnog nivoa vlasti.

Također, programski ciljevi DF-a u ovoj sredini baziraju se na ojačavanju mjesne samouprave, uključivanju građana u donošenje odluka i s takvim programom Demokratska fronta izlazi pred građane Goražda.

"Goražde pobjeđuje, BiH pobjeđuje", poručili su iz DF-a.

(Hayat.ba) 

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...