CNN JAVLJA: Prva dama AMERIKE nije dobro...

Melania Trump rekla je prošle nedjelje da su se njeni simptomi Covida-19 "pojavili odjednom i izgledali kao tobogan". Navela je da je imala bolove u tijelu, kašalj, glavobolju i osjećala ekstreman umor.

  • Svijet

  • 20. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Melania Trump otkazala je svoj prvi nastup u posljednjih nekoliko mjeseci u predsjedničkoj kampanji svog supruga, predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, jer se ne osjeća dobro, budući da se oporavlja od COVID-19, javlja CNN.

Ta TV mreža objavila je da je prva dama trebalo večeras da se pridruži skupu predsjednika Trumpa u Pennsylvaniji, ali je odlučila da ne ide.

"Gospođa Trump i dalje se svakog dana osjeća sve bolje nakon oporavka od Covida-19, ali zbog dugotrajnog kašlja i iz predostrožnosti, danas neće putovati", rekla je Stephanie Grisham, šefica kabineta prve dame.

Melania Trump je prošle nedjelje rekla da su se njeni simptomi COVID-19 "pojavili odjednom i izgledali kao tobogan". Ona je navela da je imala bolove u tijelu, kašalj, glavobolju i osjećala ekstreman umor.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...